• Het duikteam bestaat uit enthousiaste duikers m/v waarbij duiken maar vooral gezelligheid hoog in het vaandel staat.
  Als je lid bent van het duikteam kun je elke dinsdagavond in het zwembad Octopus te Leusden een uur lang onder water doorbrengen. Lekker overdekt en verwarmd (29Cº), dus het hele jaar door duikplezier. Na afloop drinken wij nog wat aan de bar.

  Duiken met het duikteam
  De meeste duiken met ons team worden het hele jaar door in Nederland gemaakt. Want duiken in Nederland is leuker en mooier dan je denkt, kijk maar eens in ons fotoboek.

  Regelmatig organiseren we speciale duiken zoals de Nieuwjaarsduik, Helmduiken, Paasduik, ABC-Zeelandweekend en nog veel meer. Sinds een aantal jaren bezoeken we met een aantal duikteamers ook de Egyptische wateren en ook verder in de wereld.


  Skills
  Om onze duikvaardigheden op een goed nivo te houden bestaat de mogelijkheid om elke eerste dinsdagavond van de maand onder begeleiding skills te oefenen.

  Nachtduiken
  Een nachtduik is en blijft een bijzondere duik.
  Zodra de temperatuur weer iets hoger is, worden er weer regelmatig nachtduiken gemaakt door leden van het duikteam.
  Iets afspreken, stuur een mailtje


  ABC-ATB-team
  Om onze conditie op peil te houden tijdens de winter stappen we elk weekend op de mountainbike. Favoriete tochten zijn rondje "Amerongse Berg" maar ook rondje "de Treek".
  Zin om mee te fietsen en zit je nog niet in het ATB mail bestand stuur dan even een berichtje


  De kosten om lid tezijn van het duikteam zijn 7,00 per maand en dan heb je elke dinsdag toegang tot ons zwembad uurtje (21.30/22.30)
  Ben je geen duiker maar wil je lekker rustig zwemmen ben je ook van harte welkom.